Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 44 m2 Krátká, Praha

Prodej bytu 2+kk 44 m2 Krátká, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte-li vlastní bydlení nebo investiční příležitost v Praze, pak jste tu správně. V klidné jednosměrné ulici části Strašnice v poctivém zděném domě čeká na své nové majitele pěkný byt 2+kk. Místo je to z hlediska dostupnosti opravdu zajímavé - ve vedlejší ulici je tramvajová zastávka, do osmi minut jste na stanici metra Strašnická.
Byt samotný je ve druhém patře. Centrální prostor s kuchyňským koutem poskytuje dostatek místa pro všechno, co se od toho očekává. Do ložnice se vešel i pracovní stůl pro stále častěji využívanou práci z domu.
Je to vhodné místo nejen pro pro jednotlivce nebo mladé páry, ale pro všechny, komu vyhovuje menší byt v příjemném místě stranou od bezprostředního ruchu velkoměsta.
Důležitá informace pro ty, kdo by chtěli byt dále pronajímat. Aktuálně zde bydlí už řadu let velice solidní nájemník, který má zájem v nájemním vztahu pokračovat i nadále, takže by budoucí majitel/investor měl vyřešenu i tuto záležitost.
Dobrá zpráva pro seriózní zájemce je ta, že majitelé jsou připraveni i k jednání o ceně.
Na prohlídce si k tomu povíme další podrobnosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky