Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 63 m2 Průmyslová, Hradec Králové

Prodej bytu 2+1 63 m2 Průmyslová, Hradec Králové

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte-li vlastní bydlení nebo investiční příležitost v Hradci Králové, pak jste tu správně. Kousek od magistrály, v poctivém zděném domě čeká na své nové majitele pěkný byt 2+1.

Tento byt se může stát novým domovem třeba pro mladou rodinu nebo ji lze využít jako investiční záměr - aktuálně zde bydlí už řadu let velice solidní nájemník, který má zájem v nájemním vztahu pokračovat i nadále, takže by budoucí majitel/investor měl vyřešenu i tuto záležitost.. Byt se nachází ve 3. NP domu s výtahem.

V blízkosti domu se nachází velké obchodní centrum, široká občanská vybavenost je samozřejmostí. Poloha nemovitosti je takřka strategická - budete to mít stejně daleko (blízko) na hradecký dopravní terminál i na druhou stranu do centra města na Velké náměstí. Obě trasy Vám pěšky zaberou necelých 20 minut. Od řeky Labe, na procházku po Smetanově nábřeží Vás dělí jeden blok budov.

Chcete být právě Vy novými obyvateli tohoto bytu?

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky