Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 52 m2 Hašplířská, Kutná Hora

Prodej bytu 2+1 52 m2 Hašplířská, Kutná Hora

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte bydlení nebo investici nedaleko centra Kutné Hory v dosahu zeleně a kompletní občanské vybavenosti? Upřednostníte dům s cihlovou konstrukcí před panelovým, který Vám navíc nabídne dvě sklepní kóje a nechybí i kolárna? Tak jeden takový tady pro Vás máme.
Nemovitost je pronajata a lze ji pojmout jako investici z velmi zajímavým nájemným, současní uživatelé pravidelně hradí platby spojené s užíváním.
Bytová jednotka 2+1 o užitné ploše 52 m2 je velmi dobře udržovaná a s láskou opečovávaná. Dům je zateplen a i proto je energetický úsporný, v posledních letech zde bylo realizována rekonstrukce zateplení i stoupačky. Toto krásné bydlení se nachází ve druhém patře, kam se dostanete prostornou chodbou. Projdete se po velmi kvalitních dubových podlahách, byly zde instalovány i nové topné tělesa.
Vaše nové bydlení je několik kroků od historického centra města, přesto na velmi klidném místě s okolními parky.
Říkáte si v létě bude v bytě teplo, tak tady to neplatí, protože byt je vybaven klimatizací, která Vám zajistí plný komfort i v létě, lze ji využívat i k vytápění v přechodovém období.

Kutná hora je jedním z nejvyhledávanějších českých měst v dosahu hlavního města. Bytový dům je umístěný v klidné ulici v blízkosti centra města a veškeré infrastruktury. Zastávka autobusu a vlakové nádraží je jen pár minut od domu.
Novým majitelům tak poskytne příjemné bydlení v dosahu všeho potřebného a bez větších investic.

Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a přijďte se přesvědčit o atraktivitě nabízené nemovitosti.

Brzy na viděnou Váš makléř Petr Revenda. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky