Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+kk 27 m2 Španělská, Praha

Prodej bytu 1+kk 27 m2 Španělská, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Krásný světlý být s výhledem na Národní Muzeum v rekonstruovaném domě.

Využijte jedinečné nabídky a kupte plně vybavený byt v rekonstruovaném domě na exkluzivním místě v centru Prahy. Stačí pár kroků a jste na stanici metra Muzeum. Auto zaparkujete v parkovacím domě nebo v dlouhé ulici Španělská. Na oběd můžete vyrazit do jedné z mnoha vinohradských restaurací.

Hned při vstupu do budovy Vás zaujme vkusná rekonstrukce domu s historickými prvky. Můžete využít výtahu a zanedlouho vstoupíte do moderně zařízeného světlého bytu s vysokými stropy. Celkový dojem vzdušného pokoje, kde se vkusně kombinují historické prvky a moderní nábytek, Vás spolu s výhledem z okna zaručeně uchvátí.

Potřeby Vaší domácnosti vyřeší kuchyň špičkové italské kvality se zabudovanými spotřebiči (pračka, myčka, trouba, lednička). Pohodlí přinese též vysokorychlostní internet (optický kabel).

Byt může být pohodlným bydlením v centru Prahy, nebo výnosnou investicí (velmi vhodné pro krátkodobé i dlouhodobé pronájmy). Stačí domluvit prohlídku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky