Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+kk 25 m2 Horácké náměstí, Brno

Prodej bytu 1+kk 25 m2 Horácké náměstí, Brno

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Přijďte se podívat na byt 1+kk v družstevním vlastnictví v Brně, na Horáckém náměstí, po doplacení částky ve výši cca cca 35 000,- je možné jej převést do osobního vlastnictví a koupi lze financovat hypotečním úvěrem; převedení bytu do osobního vlastnictví je možné k datu 31.12.2023.

Byt se nachází v 7. patře panelového domu, který je po kompletní rekonstrukci. Byt je orientovaný na východ, dopřeje vám příjemné světlo po celou denní dobu a těšit se můžete z krásného výhledu, který opravdu stojí za to!

Vstup do bytu je oddělen menší chodbou, což zajisté ocení každý milovník pořádku. Nejen, že Vás nebude rozptylovat pohled na boty a bundy, protože budou pěkně zavřené v chodbě, ale veškerý nepořádek z venku tam zůstane s nimi.

Fantazii se však meze nekladou, a tak se byt nabízí jako skvělá příležitost pro vlastní realizaci. Stačí opravdu málo a byt na vás dýchne úplně jiným kouzlem. Pokoj s kuchyňským koutem je spíše protáhlejší. To nabízí majitelům možnost pracovat více s prostorem a například knihovničkou oddělit obývací prostor od kuchyňského koutu. V koupelně pak najdete i posílenou elektřinu na připojení pračky.

Byt se nachází v klidné okrajové části Brna, s krásnou přírodou v okolí. Nabízí se tak mnoho variant pro využití volného času. V okolí se nachází veškeré občanské vybavení, nedaleký Globus a mlsné jazýčky potěší vyhlášená cukrárna. Dostupnost do centra je naprosto bezproblémová, ať už volíte raději "šalinu" nebo autobus. A že nevíte, jak se dostat večer domů z párty? Ani tuto část Brna neopomněly noční rozjezdy. Takže, přijdete se podívat.

Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky