Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+1 47 m2 Masarykova, Plzeň

Prodej bytu 1+1 47 m2 Masarykova, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Sháníte pro Vás ideální byt, tato nabídka Vás určitě osloví. Tento velmi světlý byt o velikosti 1+1 čeká na svého nového majitele, který si ho zamiluje hned na první pohled.
Byt se nachází ve 3. patře cihlového domu s novým výtahem a nově zateplenou fasádou. Velmi příjemná je velikost podlahové plochy 44 m2 a na místě je také zmínit nadstandartní velikost pokoje (22,5m2).
Bytová jednotka je velmi dobře dispozičně řešena. Do každé místnosti se vchází zvlášť z předsíně. V neposlední řadě jistě oceníte i středovost bytu, díky čemuž razantně ušetříte na nákladech vytápění.
K bytu také náleží sklep (3m2), který se nachází v suterénu domu.
Možnost bezplatného parkování je přímo v okolí domu. Byt se nachází ve velmi žádané a atraktivní lokalitě Doubravka, kde uvítáte dostupnost občanské vybavenosti a služeb.

Nemovitost je v osobním vlastnictví bez zatížení vlastnického práva a je okamžitě k dispozici.

Swiss Life Select Vám také nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitního klientského servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Budu se na Vás těšit na prohlídce, kde Vám sdělím veškeré informace.
Vaše makléřka, Gabriela Jirková.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky