Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+1 39 m2 Rozvojová zóna, Janovice nad Úhlavou

Prodej bytu 1+1 39 m2 Rozvojová zóna, Janovice nad Úhlavou

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Byt 1+1, číslo bytu 2.11, užitná plocha 38,9 m2, sklepní kóje 3,5 m2, ve II.NP.

Byt na východní stranu s výhledem do přírody a v kuchyni kuchyňská linka vybavená dvou plotýnkovou elektrickou varnou deskou MORA, lednička. V koupelně sprchový kout, WC a místo na pračku. Byt je jedním z 35 bytových jednotek v zatepleném cihlovém domě, který prošel rekonstrukcí, při které se využily novodobé prvky a ty zajistí majitelům bytů příjemné bydlení jako otevírání domu čipem, bezbariérový přístup do 1.NP, parkování na vlastním pozemku před domem, oplocená společná zahrada, plastová okna s trojsklem, vysokorychlostní internet s optickým kabelem za příjemnou cenu. Všude osazeny lustry, požární hlásiče, interiérové dveře značky Sapeli s obložkami, komora na ukládání pro každý byt na patře. Náklady na bydlení budou nízké využitím tepelných čerpadel na budově pro topení a ohřev vody. V bytě osazeny vodoměry pro teplou i studenou vodu.

Pracovní příležitosti najdete přímo v Janovicích, Klatovech s veškerou občanskou vybaveností, Nýrsku, ale i v blízkém Německu. Sportovní vyžití ve známém sportovním areálu Špičák, autem dojedete do 30 minut.

O byty začíná být v této době vyšší zájem, tak neváhejte zavolat a domluvit si prohlídku. Provedu Vás i ostatními byty, pokud již nebudou rezervovány nebo předány k užívání. S financováním rádi pomohou naši finanční poradci, kteří mají přehled, jaké financování je pro vás nejvýhodnější.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky