Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+1 36 m2 Vondrákova, Brno

Prodej bytu 1+1 36 m2 Vondrákova, Brno

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Ke koupi nabízíme moderní bydlení v Brně, vhodné zejména pro jednotlivce, páry, nebo investory. Byt s dispozicí 1+1 a celkovou podlahovou plochou 36 m2 se nachází v lokalitě Brno-Bystrc. Lesy obklopující blízkou brněnskou přehradu vybízí k aktivnímu stylu života, ať už ve formě procházek, běhu, cyklistiky, nebo plavání. Bystrc nabízí veškerou občanskou vybavenost a do centra města vede přímý spoj MHD.

Samotný byt se nachází ve 2. NP čtyřpatrového bytového domu. Jižní orientace zajistí dostatek slunečního světla i v zimních měsících. Prostorná lodžie celý prostor příjemně prosvětlí a provzdušní. V roce 2012 byla v bytě realizována rekonstrukce bytového jádra, stupaček a dostavba lodžie. V dnešní době tolik potřebnou úsporu energie zajišťují jak plastová okna, tak celkové zateplení fasády bytového domu.
K bytu náleží také sklep o rozloze 2,5 m2, který nabízí úložný prostor pro skladování sezónního vybavení, nebo potravin.

Svůj vůz pohodlně zaparkujete na prostorném venkovním parkovišti.

Byt se prodává částečně zařízený.

Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky