Prodej zemědělské usedlosti 600 m2, Chvaleč

Užitná plocha: 600 m2 Pokojů: 5 a více Číslo zakázky: 18642
Název: Prodej zemědělské usedlosti 600 m2, Chvaleč
Celková cena: 8 900 000 Kč
Adresa: Chvaleč
Datum aktualizace: 20.03.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Zástavba: Obytná
Typ objektu: Samostatný
Typ domu: Přízemní
Umístění: Klidná část obce

Představujeme vám jedinečnou nabídku nemovitosti nedaleko od Trutnova, v obci Chvaleč.
V klidném objetí jižního svahu, kde se váš budoucí dům vznešeně tyčí nad krajinou, naleznete toto jedinečné útočiště. Tato zemědělská usedlost není jen o stěnách, ale o dokonalé symbióze s okolní přírodou.

Rodinný dům 3+1 s podlahovou plochou přes 100 m² a jeho impozantní partner o rozloze přes 500 m² stojí na nádherném jižním svahu, kde se neustále mění panoramatický výhled do krajiny. K nemovitosti patří i prostorná zděná garáž s vysokým stropem (60 m²) a velká plechová kolna, která má potenciál sloužit jako dílna či další úložný prostor. A to není všechno. Tato nemovitost je zasazena do kouzelného lesního porostu. Větší z budov je kulturní památkou, čekající na svou kompletní obnovu. Oproti tomu menší budova již prošla částečnou rekonstrukcí a je okamžitě obyvatelná. Pro zajištění vody slouží lesní studna a pro vytápění můžete využít kotel na tuhá paliva nebo krbová kamna, která zajišťují teplou atmosféru a pohodu.

Představte si snídani na terase s výhledem do nekonečných lesů, kde pouze ptáci narušují ticho. To je to místo, kde klid a příroda vytváří harmonii života. Přijďte a objevte místo, kde můžete být v domě uprostřed přírody a klidu nabýt skutečné podoby. Tato nemovitost čeká na vaši vizi a námahu, kterou když do ní vložíte, ji posune do nových dimenzí jedinečnosti.

K tomu všemu zahrnuje tato nabídka i rozlehlé pozemky sousedící s nemovitostmi, které dohromady zajímají více než 55.000 m². Součástí pozemků je louka - mýtina, zcela oddělená od veškerého dění v okolí. Tyto pozemky jsou definovány jako trvalý travní porost, což nabízí možnosti pro různé venkovské aktivity nebo dokonce zemědělské projekty.

Nemovitost si můžete prohlédnout osobně a nechat se unést pohledem na potenciál a krásu tohoto místa. Tato usedlost je ideálním místem pro ty, kdo spadá do života na venkově, s dostatkem prostoru pro rodinné aktivity nebo zemědělské podnikání. Přijďte se přesvědčit o možnostech, které toto místo nabízí!

Pokud máte zájem, rádi vám doporučíme možnosti financování této nemovitosti. S naším klientským servisem budeme k dispozici pro veškeré administrativní záležitosti. Je třeba poznamenat, že v případě více zájemců má majitel právo preferovat nabídku s nejvyšší cenou.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Dobrý
Zástavba Obytná
Typ objektu Samostatný
Typ domu Přízemní
Umístění Klidná část obce
Počet podlaží objektu 1
Stavba Rodinný dům
Zařízeno Částečně
Bezbariérové Ne
Výtah Ne
Půdní vestavba Ne
Balkón Ne
Parkování Ano
Plocha parkování 100 m²
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ne
Garáž Ne
Bazén Ne
Zdroj vody Místní zdroj
Rozvod topení Lokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva
Plocha zastavěná 430 m²
Plocha užitná 600 m²
Plocha pozemku 49623 m²
Plocha zahrady 55766 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky