Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 1718 m2, Letkov

Prodej stavebního pozemku 1718 m2, Letkov

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Exkluzivní pozemek, který Vám dnes představíme, se nachází v Letkově v lokalitě V Podlesí II. Pozemek se nachází na samotném okraji obce v bezprostřední blízkosti lesa a díky jeho poloze si tak můžete užívat klidné bydlení s přírodou za zády, avšak v blízkosti města se všemi jeho benefity, které nabízí.

Krásný rovinatý pozemek o výměře 1718 m² je určený k výstavě rodinného domu s maximálním možný podílem zastavění 25% z plochy pozemku. Součástí pozemku jsou dva zděné pilířky - do velkého je zavedena elektrická a plynová přípojka, v malém je zabudována poštovní schránka a koncový modul domácího telefonu. Zřízena je také vodovodní a kanalizační splašková přípojka. Pozemek je zcela oplocen, z uliční strany je plot dřevěný a to včetně vjezdových vrat, vrátek a kóje na popelnici. V lokalitě je zbudována veřejná komunikace a chodníky s asfaltovým povrchem.

Letkov je klidnou obcí v těsné blízkosti krajského města Plzně a jen stěží budete hledat lepší lokalitu se všemi potřebnými prvky technické infrastruktury pro stavbu Vašeho vysněného domu. Obcí prochází pouze silnice 3 třídy do Tymákova, která má lokální význam zejména v osobní dopravě, dálková a tranzitní doprava je převedena na dálnici D5 a obchvat. Městská hromadná doprava je zajišťována trolejbusovou linkou č.12, jejíž zastávka Letkov - V Podlesí je od pozemku vzdálena necelých 500 m a spojení je také linkovým autobusem integrované dopravy Plzeňské kraje.

V obci funguje v roce 2017 zrekonstruovaná mateřská škola, ve stejném roce otevřené dětské hřiště, knihovna a je zde také pension s restaurací a moderní sportovním areálem, kde najdete např. tenisové kurty, osvětlené hřiště s umělou trávou či veřejnosti taktéž přístupné fitness centrum. V letních měsících pak oceníte vodní nádrž, která funguje jako koupaliště.

Chcete-li koupi realizovat prostřednictvím úvěru, nabízíme Vám možnost vypracování nezávislého návrhu financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací ohledně této výjimečné nabídky. Původní cena 8.000,-Kč/m2.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky