Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 61 m2 Tyršova, Beroun

Prodej bytu 3+kk 61 m2 Tyršova, Beroun

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte klidné bydlení nedaleko centra Města Beroun a krásné okolní přírody?
Tak právě Vám nabízíme moderně prostorný a světlý byt o velikosti 3+kk s užitnou plochou 61m² se sklepem + lodžií 3m². Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží panelového domu v lukrativní lokalitě Beroun - Město v ulici Tyršova.
Bytová jednotka prošla kompletní rekonstrukcí s důrazem na kvalitní zpracování a vybavení s možností okamžitého nastěhování. Byt disponuje vstupní chodbou, která propojuje všechny místnosti v bytě, hlavní a největší místností je obývací pokoj s kuchyňským koutem (25m²), dále se zde nachází ložnice (8,6m²), pracovna (12,7m²) se vstupem do lodžie, koupelna s vanou i sprchovým koutem a samostanou toaletou. Kuchyně je vybavena novou kuchyňskou linkou s moderními vestavěnými spotřebiči ( varná deska, trouba, digestoř, mikrovlná trouba, myčka nádobí, lednice s mrazákem a pračka). V celém bytě je na podlahách kvalitní dlažba, která působí vzdušně a teple. Samotný dům prošel revitalizací (zateplením fasády, výměnou oken, všech rozvodů ...). Před domem se nachází dostatek parkovacích míst. Byt se nachází v klidné a žádané lokalitě města Beroun, plné zeleně a v docházkové vzdálenosti do samotného centra města na náměstí. V okolí je veškerá občanská vybavenost. Lokalita skýtá široké sportovní vyžití a nachází se zde i řada kulturních památek a přírodních zajímavostí, jako např.: Městská hora, rozhledna, medvědárium.... Velice příjemná lokalita pro bydlení, doporučujeme prohlídku. Nemovitost lze financovat hypotéčním úvěrem, který pro Vás rádi vyřídíme.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky