Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 72 m2 Barvířská, Třešť

Prodej bytu 3+1 72 m2 Barvířská, Třešť

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Dnes mám pro Vás slunný byt o dispozici 3+1s balkonem jen 3 minuty chůzí od centra města a autobusového nádraží.
Již z fotek je patrné, že byt je svědomitě udržován, a tak na nim žádné velké mouchy nenajdete. Jistě budete mile překvapeni nízkou náročností na vytápění, kterou Vám rád představím na prohlídce .
K potěšení Vám bude, oddělený záchod a koupelna s vanou, která však svým umístěním nikterak neubírá na celkovém komfortu a to ani v přítomnosti pračky.
Široká chodba umožnila při straně vytvořit nemálo úložného prostoru.
Všechny místnosti mají samostatný vchod z chodby, žádný není průchozí a tak je v bytě všem dopřáno dostatek soukromí. Obývací pokoj s balkonem i dětský pokoj jsou situovány na sluneční stranu.
V obývacím pokoji příjemně překvapí vkusně řešená pracovna či kancelář, která skryje všechny Vaše rozpracované záležitosti, když Vás zrovna překvapí návštěva, a nebo když nechcete mít vše rozházené od dětí, které si rády zaměňují důležité dokumenty a hračky.
Nejednu šikovnou kuchařku potěší přehledná kuchyň s dostatkem prostoru na odkládání a to i přes jídelní stůl, který je v kuchyni součástí.
V okolí jen do 10 minut najdete školku, školu, dětské hřiště, obchody, restaurace, fitness, kulturní dům, kino, zkrátka co Vás jen napadne.
Ovšem co Vás jistě utvrdí, že je tento byt právě ten pravý zrovna pro Vás? Uvidíte-li jej naživo a pocítíte na vlastní kůži, že takto má vypadat opravdový domov. Proto se těším, až se společně sejdeme na prohlídce možná právě Vašeho nového bydlení. Váš realitní makléř Lukáš Kubala.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky